17 Mayıs 2014 Cumartesi

Yatak odası sırlarını açıkladı.


Türkiye’ye geldiği günde beri gündemden düşmeyen Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’ın eşi  Yolanthe Cabau’dan şok yatak odası açıklamaları herkesi şaşırttı.


Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Hollanda basınına verdiği röportajda sarı-kırmızılı oyuncu ile olan özel yaşamlarına dair çarpıcı açıklamalardabulundu.

"WESLEY BENİ ALDATMAYACAK DİYEMEM"

Gazeteport’un yaptığı habere göre,birbirlerini hala sevdiklerini ve iyibir ilişkileri olduğunu belirten Yolanthe, "Ona güvenim yüzde yüz. Ancak gelecekte neler olacağını da bilemezsiniz. Bu yüzden Wesley beni hiçbir zaman aldatmayacak diyemem" ifadelerini kullandı.


"YATAK ODASINDA ÇOK ÇOK RAHATIZ"

Güzel oyuncu Sneijder ile yatak odasında oldukça rahat olduklarını da dile getirerek, "Bazı kadınlar yataktan çıplak çıkmaya cesaret edemezler. Ya da bunu sadece ışıklar kapalıyken yapabilirler. Benimse bu konuda kesinlikle birproblemim yok. Birlikte geçirdiğimiz zamanın utanmaksızın keyfini çıkarıyoruz. Bence bu çok önemli bir konu" diye konuştu.

0 comments:

Yorum Gönder

İnternet Defteri

Bunlara Göz Atabilirsin

Ünlü Yıldız dan frikik

Herkesin içinde
çıplak fotolar verdi

Yeni macera üstsüz pozlar

Dövmelerini göstermek için
üstsüz pozlar verdi.

Biberiye yağının saça
ve cilde faydaları

Biberiye cilt bakımında hemde
hijyen sağlamada çok başarılı.

İç çamaşırıyla hizmet
eden garson kız!

Mesaisin de sadece iç
çamaşırı giyerek çalışıyor.

Bu Blogda Ara

Archive

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Followers

 

Haber Denk. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com