21 Mayıs 2014 Çarşamba

Beyonce kısa filmi.


Beyonce ve Jay Z'nin filmi şaşırttı
Müzik dünyasının en ünlü çifti Jay-Z ve Beyonce geçtiğimiz günlerde yayınladıkları kısa film ile gündemde.

 Hollywood stüdyolarından çıkmış gibi görünen tanıtım filminde Beyonce otomatik silahlarla çatışmaya giriyor. 'Dedikoducu Kız' filminin başrol oyuncusu Blake Lively ile içten bir röportaj yapıyor, suçlu teşhis sırasına kan revan içinde giriyor ve Jay-Z ile üstü açık bir arabada yollara düşüyor.

 Daha önce Jay-Z ve Beyonce'nin suç ortaklığını 'Bonnie and Clyde' şarkısının aksiyon ve macera dolu klibinde izlemiştik. Jay Z ve Beyonce suç ortaklığına doymamış olacak ki bu yıl birlikte "On The Run" turnesine çıkacaklarını kısa bir film ile duyurdu. ABD basınından Hollyscop’un haberine göre ikili turnenin tanıtımı için büyük bir Hollywood yapımını andıran bir fragman yayınladı.

 Elbette Beyonce ve Jay-Z uzun metraj bir aksiyon macera filmi yapmadı. Ama turnelerinin tanıtım fragmanı hayranlarını oldukça heyecanlandırdı ve böyle bir film çekmeleri için bir imza kampanyası başlattılar. İşte Jay-Z ve Beyonce'nin On The Run turnesi tanıtım filminden görüntüler.

0 comments:

Yorum Gönder

İnternet Defteri

Bunlara Göz Atabilirsin

Ünlü Yıldız dan frikik

Herkesin içinde
çıplak fotolar verdi

Yeni macera üstsüz pozlar

Dövmelerini göstermek için
üstsüz pozlar verdi.

Biberiye yağının saça
ve cilde faydaları

Biberiye cilt bakımında hemde
hijyen sağlamada çok başarılı.

İç çamaşırıyla hizmet
eden garson kız!

Mesaisin de sadece iç
çamaşırı giyerek çalışıyor.

Bu Blogda Ara

Archive

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Followers

 

Haber Denk. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com