22 Mayıs 2014 Perşembe

Rahmetliye mezar taşından mesaj borcun ödenmedi!


AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Adalızade Mezarlığı'nda mezar yapan mermer ustası, alacağını tahsil edemeyince kabrin başına koyduğu mezar Taşına bakın neler yazdı.

 'Sn. Rahmetli altında yattığın mezarın parası verilmedi aile bireylerine duyurulur' yazdı.
Adalızade Mezarlığı'ndaki bir mermer ustası, mermer kaideli bir mezarda isim yazılan bölümün üzerine bir yazı yapıştırarak alacağını istedi. Kabrin başına 'Sn. Rahmetli altında yattığın mezarın parası verilmedi aile bireylerine duyurulur' yazılı bir mermer taşı bırakan mermer ustası görenleri hayrete düşürdü. İsim bölümü kapatıldığı için mezarın kime ait olduğu da belirlenemiyor.

Mermeri hangi mezar ustasının bıraktığı bilinmiyor.Mezar taşına yapıştırılan yazıyı okuyan Yüksel Coşkun, "Muhtemelen rahmetlinin mirasçıları veya çocukları mezar ustasının parasını ödememiş. Mermer ustası da böylece intikam almış. Yaklaşık on gündür bu yazı burada duruyor. Demek ki rahmetlinin çocukları veya yakınları hiç ziyarete gelmiyor. Yoksa görüp bu yazıyı kaldırırlardı" dedi.

0 comments:

Yorum Gönder

İnternet Defteri

Bunlara Göz Atabilirsin

Ünlü Yıldız dan frikik

Herkesin içinde
çıplak fotolar verdi

Yeni macera üstsüz pozlar

Dövmelerini göstermek için
üstsüz pozlar verdi.

Biberiye yağının saça
ve cilde faydaları

Biberiye cilt bakımında hemde
hijyen sağlamada çok başarılı.

İç çamaşırıyla hizmet
eden garson kız!

Mesaisin de sadece iç
çamaşırı giyerek çalışıyor.

Bu Blogda Ara

Archive

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Followers

 

Haber Denk. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com