17 Mayıs 2014 Cumartesi

Anamur muzu tehlikede.


Sadece Türkiye değil Dünya'nın da en büyük Muz ve Çilek üreten ülkeleri arasında yer alan Anamur'da önümüzdeki yıllarda kuraklı tehlikesi bulunuyor. 

Anamur Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Anamur’da kış aylarının kurak geçmesi, beklenen kar ve yağmur yağışlarının olmaması sebebiyle su kaynaklarında azalmalar olduğu belirtildi. Yaz mevsiminde Anamur’un susuz kalmaması amacıyla Anamur halkı tarafından içme sularının tasarruflu kullanılması gerektiği ifade edilen açıklamada; araç ve halı yıkama, bahçe sulama gibi içme suyunun amacı dışında kullanılmaması hususunda vatandaşların daha dikkatli olmalarının gerektiği bildirildi.

Haziran ayı itibarı ile aşırı sıcakların başlaması ve yerli turistin gelmesi ile birlikte Anamur nüfusunun 2’ye katlanacak olması ve su kullanımın had safhaya geleceği önümüzdeki günlerde yaşanabilecek su kesintileri şimdiden üreticinin ve esnafın uykularını kaçırmaya başladı.

0 comments:

Yorum Gönder

İnternet Defteri

Bunlara Göz Atabilirsin

Ünlü Yıldız dan frikik

Herkesin içinde
çıplak fotolar verdi

Yeni macera üstsüz pozlar

Dövmelerini göstermek için
üstsüz pozlar verdi.

Biberiye yağının saça
ve cilde faydaları

Biberiye cilt bakımında hemde
hijyen sağlamada çok başarılı.

İç çamaşırıyla hizmet
eden garson kız!

Mesaisin de sadece iç
çamaşırı giyerek çalışıyor.

Bu Blogda Ara

Archive

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Followers

 

Haber Denk. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com